Mentoring jako nejrychlejší cesta k úspěchu

 

Představte si, že vyrazíte do džungle a chcete se dostat ke svému vysněnému cíli. Trochu tušíte, kterým směrem se vydat a nastudovali jste si, jaká nebezpečí vás v džungli mohou potkat.

Zkoušíte si razit cestu neprostupnou džunglí k cíli sám nebo sama. Občas zabloudíte, čelíte nebezpečím sami. Denně se musíte sami rozhodnout, kudy a jak projít. Při troše štěstí vás nic nesežere a možná do cíle někdy dojdete. A možná taky ne.

Summer (3)

Nebo….

Najdete si zkušeného průvodce, který už ji prošel před vámi. Zná cestu, všechna úskalí i nebezpečí a poradí vám kudy kam. Podpoří vás, když dojdou síly, a nasměruje správným směrem. Pomůže vám zvládnout všechny nástrahy a dojít rychle a bezpečně k cíli.

A přesně o tom je mentoring. Mentor je váš zkušený průvodce, který předává své zkušenosti, znalosti a know-how druhému, jemuž se říká mentee.


"Mentoring je nejjednodušší cesta, jak se dostat k cennému know-how."

people-gf32ef5a5f_1280 (1)

Pokud se právě chystáte vstoupit do podnikatelské džungle, jste tady správně. Samotná jsem si proklestila svou cestu touto džunglí, mnohokrát zabloudila, upadla, párkrát málem přišla o život (tedy ten podnikatelský), učila se za pochodu, zkoušela různé cesty. Ale došla jsem tam. Splnila jsem si svůj sen o úspěšném podnikání a vybudovala svou značku od nuly.

S pár korunami v kapse a bez znalostí o podnikání. Trvalo mi to 5 let života. Učila jsem se od úspěšných a načítala chyby těch, kteří padli cestou. Absolvovala jsem stovky hodin školení, mentoringů a mastermindových skupin.
Díky tomu jsem tam, kde jsem. I vy můžete a mnohem rychleji.

Mentoring Petra Orságová_starup_jak začít podnikat

Komu může mentoring pomoci a jak probíhá?

Mentoring je skvělým a rychlým (re)startem pro všechny, kteří:

✔️ nevědí, jak začít podnikat a potřebují to s někým zkušeným probrat a zhodnotit

✔️ nějakou dobu už podnikají, ale nedaří se jim tak, jak by chtěli

✔️ uvažují, co dál po rodičovské nebo jsou nespokojeni v práci, ale nevědí, jak s podnikáním začít

✔️ potřebují názor na konkrétní zádrhel v podnikání

 
"Mentoring může vaše podnikání výrazně nakopnout."

Mentoring může být jednorázová záležitost, pokud chcete poradit s konkrétním problémem, nebo můžete spolupracovat s mentorem dlouhodobě.

Na začátku spolupráce si mentee spolu s mentorkou nebo mentorem vytyčí cíle, kterých chtějí během mentoringu dosáhnout. Mentor pak poskytne mentee konstruktivní zpětnou vazbu, rady a návody, své know-how a zkušenosti, jak dosáhnout stanovených cílů.

Ale bez práce to nepůjde. Sebelepší rady a návody jsou k ničemu, pokud je mentee neuvede do praxe. Proto mentoring pomůže raketově růst jen tomu, kdo je odhodlaný k svému cíli dojít a makat na něm. 

Zvažujete, zda je mentoring to pravé pro vás? Zamluvte si mentoringovou hodinu ZDE. 
Nebo si objednejte nezávaznou konzultaci zdarma. Získáte rovnou pár tipů k vašemu tématu a zjistíte, zda vám mentoring se mnou pomůže. 

#mentoring #byznysmentor #jakzacitpodnikat #rozjezdpodnikani #zacitpodnikat #odnapadukpodnikani #uspesnepodnikani #cenotvorba #byznysplan